Velkommen, til CR Electris A/S,
med hovedkontor i Roskilde.

CR Electric er i dag en moderne virksomhed, der består af en flad struktur. Den enkelte medarbejder har og tager stort ansvar i dagligdagen, så vi kan agere fleksibelt og hurtigt på eventuelle uforudsete udfordringer. Grundet den flade struktur er der aldrig langt fra idé til handling.

Vi har en tæt dialog med vores kunder og lægger vægt på at have et vedvarende forhold,

som strækker sig over mange år. Flere af vores kunder har vi leveret løsninger til siden etableringen af CR Electric.

Vi har desuden en ambition om, at være elektrikernes foretrukne arbejdsplads, og har stort fokus på at alle løbende tilbydes uddannelse, ligesom vi altid har ansvaret for mere end 20 lærlinge.

CR Electric AS beskæftiger 110-140 dygtige, alsidige og ansvars bevidste medarbejdere, med udførelse af blandt andet:

Industri · Erhverv · offentlige og private anlæg omfattende, Komplette erhverv og industriprojekter, med tilhørende produktions installationer og industriautomatik, Erhvervs og bolig byggeri, Sportshaller, Bilhuse, Butikscentre og butiks indretning, Vandværker, Rensningsanlæg, Grundvandssænkning, Sten Grus industri anlæg.

Etablering af Fiber & Antenne anlæg via gravning – jordfortrængning, samt efterfølgende indblæsning & konnectering test heraf.

Procesanlæg · Maskin styring og Automatik, til : Fødevare, Grafiske og Maskin - industri. Samt efterfølgende professionel service heraf, som en naturlig del af af ovenstående projekter udføres tillige Informations Teknologi som er i rivende udvikling og der investeres derfor i udviklingen heraf, derfor kan vi med den seneste opdateret viden og udstyr tillige udføre :

IT: FIBER PDS TELEANLÆG IBI: IHC DUPLINE · LON CTS SRO KNX SIKRING: ABA ADK AIA ITV

Vi egen autorisation i DK, samt Sverige og Tyskland. Erfaring i internationale opgaver besiddes af Tonny Rosebom fra udstationering og projektering hos: F.L.SMIDTH SEMCO INTERNATIONAL SKANSKA JENSEN A/S (Algeriet)

Internationalt, har vi i totalentrepriser udført:
VOLVO salg service administration center i Vilnius/Litauen
ELSIS print montagefabrik med administration i Kaunas/Litauen.
IBM CABLING for MELITTA Klippan/Sverige.

Med CR ELECTRIC A/S får de totalløsninger med konkurrence dygtige priser, fra skitse projekt til færdigt projekt, udført med effektiv styring og med samme kontaktperson gennem hele projektforløbet til aflevering i en håndværksmæssig professionel kvalitet samt en faglig korrekt dokumentation, til tiden.

Projekter udføres ved hjælp af AUTOCAD · Excel kalkulations programmer · FEBDOC dimensionering samt relevante lysberegnings programmer bilagt projekt tegninger i A1.

Firmanavn: CR ELECTRIC A/S
Etableret: 1976/88 med nuværende ledelse
Ejerforhold: 20% Tonny Rosenbom, 40% Ole Christensen, 40% Lars Smith Strange
Selskabsform: A/S reg Nr. 48020, CVR DK 37131415
Kautionsselskab: Tryg Garanti A/S / Bo Larsen
Kvalitetssikring: ISO 9001
Bankforbindelse: DANSKE BANK Roskilde / Eva B. Jensen
Revision: Deloitte København / Thomas Frommelt
Organisation: TEKNIQ

Tekniske totalløsninger,
i fag eller total entreprise til bla.:

Industri · Erhverv · offentlige og private anlæg omfattende, Komplette erhverv og industriprojekter, produktions installationer og industriautomatik, Erhvervs og bolig byggeri, Sportshaller, Bilhuse, Butikscentre og butiks indretning, Vandværker, Rensningsanlæg, Grundvandssænkning, Sten Grus industri anlæg, Etablering af Fiber & Antenne, Procesanlæg · Maskin styring og Automatik.