CR Electric / Entrepriser

Som autoriseret el-entreprenør har vi kompetencerne til at styre selv de allermest komplekse sager.

Nu genopføres K.B. Hallen i moderniseret form og med installation af den ypperste teknik. Der er blandt andet anvendt brandhæmmende og halogenfrie DCA-installationskabler, både ABA og ABV- anlæggene er blandt de mest avancerede i Danmark nogensinde.

CR Elecrtic har været storentreprenør på opgaven og har haft et tæt samarbejde med producenten WAGO for at bringe teknologien et skridt videre med lys-, varme- og ventilationsstyring efter åbne standarder.

"Det er fantastisk at høre ingeniører og arkitekter sige, at det ser fuldstændig ud som på tegningerne."
Jeppe Øxenhave, entrepriseleder

Som autoriseret el-entreprenør har vi kompetencerne til at styre selv de allermest komplekse sager. Uanset entreprisens størrelse har vi erfaringen, der sikrer, at det endelige resultat stemmer overens med kundens forventninger. Vi leverer tekniske totalløsninger i fag- eller totalentreprise til industri, erhverv, offentlige og private anlæg.

Med CR Electric får vores kunder totalløsninger til konkurrencedygtige priser, fra skitse af projekt til endeligt leveret projekt, udført med effektiv styring og - måske vigtigst af alt - med samme kontaktperson gennem hele projektforløbet til aflevering i en håndværksmæssig professionel kvalitet samt en faglig korrekt dokumentation, til tiden.

Erfaring tæller

Vi har erfaring med at løse en bred vifte af omfattende komplette erhvervs- og industriprojekter med tilhørende produktionsinstallationer og industriautomatik inden for blandt andet:
• Erhvervs- og boligbyggeri • Sportshaller • Bilhuse • Butikscentre og butiksindretning • Vandværker • Rensningsanlæg • Grundvandssænkning