CR Electric / Typehuse / Kundemøde

Kære nybygger

Vi har fornøjelsen af at skulle lave el-arbejdet i jeres nye Milton hus og vi skal aftale hvornår, i har mulighed for at komme til et gennemgangsmøde hos os i Roskilde.

På vores materialevalgsmøde gennemgår vi jeres elinstallation, hvor vi laver en komplet elplan. Mht hvidevarer er det CR Hvidevarer som leverer og montere. Når mødet her hos mig er overstået er der lavet aftale med Punkt1 Roskilde hvor i kan se og vælge hvidevarer.

På mødet planlægger vi hvor de forskellige kontakter, lampesteder, indvendige spots samt udvendige spots/lamper skal placeres.

Efter mødet tegner vi alle kontakter, spots osv. Ind på plantegningen. Derefter sender vi jer tegningen samt aftaleseddel på de eventuelle ekstra tilvalg i har valgt på mødet, til jeres gennemgang samt underskrift. Hvis der er nogle rettelser eller lignende, mailer i det tilbage til os, hvorefter vi tegner rettelserne ind på plantegningen og returnere det hele til jer igen. Dette gør vi max 2 gange.

Hvis der er brug for yderligere rettelser vil der være en tillægspris på 750 kr. inkl. moms.

Her er nogle punkter vi vil bede jer drøfte, overveje, snakke om, inden vores møde, da det vil være med til at lette omfanget af vores møde.

1: Er der et eksisterende hus på grunden i dag? Eller er det en ny byggegrund?

2: Ved i hvor el-skabet fra elselskabet er placeret i forhold til grunden? Dette er relevant i forhold til om hovedkablet skal graves under vej eller lign. I aftalen med byggefirmaet er der stikledning med på byggegrund (synligt kabel). Dvs. at hvis der ikke er et kabel på grunden, eller et el-skab fra energiselskabet i skel, så er det for bygherres regning, at få gravet et kabel ned fra el-skab og til byggegrunden. På nye byggegrunde i nye udstykninger, er der ofte enten lagt kabel ned, eller lagt et trækrør fra el-skabet og ind på byggegrunden. Med det er bestemt ikke altid. Derfor er det vigtigt at bygherre undersøger disse forhold, og evt. tager et billede af grunden med kabel.

3: Hvilken antenne & tlf. / internet udbyder er der på grunden? Hvilken løsning kunne i tænke jer i forhold til dette?
Er der kabel fra TDC/Yousee eller andre udbydere på grunden. Hvis ikke er det bygherres ansvar at sørge for dette.
Det er grave-entreprenøren der står for at grave stikledninger ind til teknikskab i huset. Derfor skal der være styr på disse forhold, inden entreprenøren går i gang.

Mødet vil foregå på Håndværkervej 8A, 4000 Roskilde.

I er velkommen til at kontakte mig på tlf. 22609972 eller mail rp@crelectric.dk for at aftale en tid.

Vi ser frem til et godt møde.

Mvh
CR Electric A/S

"Vi har gennem rigtig mange år opbygget ekspertise i at levere komplette el-installationer til typehuse."
Ronni Petersen, projektleder