Job og karriere hos CR Electric A/S
Er du vores nye medarbejder?

Vi søger løbende ledere, elektrikere, teknikere og lærlinge til vores forskellige el-afdelinger. Til vores afdeling for fiber- og kabelteknik søger vi løbende maskinfører og håndfolk/gravemedarbejdere.

Vi tror på, at dygtige medarbejdere med gode faglige kompetencer, samt den rette adfærd har stor betydning for et stærkt teamsamarbejder og derigennem en sund kultur hvor man står sammen og har lyst til at hjælpe hinanden. I sidste ende betyder dette tilfredse kunder som er forudsætningen for vores udvikling.

Vi tror på en decentral struktur, hvor hver enkelt medarbejder har en stor grad af selvbestemmelse, og hvor teamånd og den friske tone slår igennem i dagligdagen.

Du er meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, og nedenfor kan du se de stillingsopslag som vi søger medarbejdere til netop nu.

Tekniske totalløsninger,
i fag eller total entreprise til bla.:

Industri · Erhverv · offentlige og private anlæg omfattende, Komplette erhverv og industriprojekter, produktions installationer og industriautomatik, Erhvervs og bolig byggeri, Sportshaller, Bilhuse, Butikscentre og butiks indretning, Vandværker, Rensningsanlæg, Grundvandssænkning, Sten Grus industri anlæg, Etablering af Fiber & Antenne, Procesanlæg · Maskin styring og Automatik.